Кропивницькі копи приєдналися до всеукраїнського флешмобу у пам’ять про бійців, які закінчили життя самогубством

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Патрульні Кропивницького перейняли естафету #22PushupChallenge від десантників 79-ої бригади.

“Управління патрульної поліції Кропивницького отримало естафету #22PushupChallenge від 79-ої окремої десантно-штурмової бригади. Флешмоб розпочали в Україні аби привернути увагу до проблеми українських ветеранів, які захищали нашу країну і мають посттравматичний синдром”, – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, щоб привернути уваги до українських ветеранів, які пройшли війну на Донбасі, та можливості того, що через психологічний стан вони можуть вчинити самогубство, в Україні розпочали флешмоб #22PushupChallenge, який має привернути увагу до цієї проблеми.

Також на Кіровоградщині проходить марафон-флешмоб на підтримку учасників антитерористичної операції на сході України. Аби долучитися достатньо лише пробігти довільну дистанцію від 1 до 25 км у вільний час, опублікувати селфі під записом і вказати кількість кілометражу, який було подолано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар