У Кропивницькому створять комісію з урегулювання питань розміщення літніх майданчиків біля кафе та ресторанів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 січня, під час четвертого засідання сьомої сесії міської ради Кропивницького, депутат Олександр Цертій оголосив депутатський запит про створення Тимчасової контрольної комісії міської ради з врегулювання питання розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, розміщення засобів пересувної дрібно роздрібної торговельної мережі та інших об’єктів сезонної дрібно роздрібної торговельної мережі.


За словами автора запиту, питання розміщення літніх майданчиків біля кафе та ресторанів є дуже важливим та актуальним, адже порядок їх розміщення не працює нині у Кропивницькому. Багато майданчиків, які мали бути прибрані досі стоять. За словами Олександра Цертія, підприємці скаржаться, що розбирати майданчики дуже затратно.

“Можливо, потрібно дозволити їм залишати майданчики на зимовий період, але доопрацювати положення про розміщення таких об’єктів”, – запропонував Цертій.

Олександр Цертій запропонував, ввести додаткову сплату для підприємців за розміщення своїх літників у зимовий період.

Не погодився із доцільністю створення такої комісії начальник управління торгівлі Сергій Горбовський. На його думку, є постійна депкомісія, яка може вирішити це питання.

У результаті, за створення цієї комісії проголосували в цілому 15 депутатів. За регламентом, для створення тимчасової комісії потрібно більше третини голосів депутатів, тому рішення було підтримано.

Головою комісії буде автор запиту Олександр Цертій, а членами комісії за згодою:  Михайло Бєжан, Сергій Горбовський, Юрій Деркаченко, Вадим Дрига, Сергій Капітонов, Анна Ніжнікова, Рафаел Санасарян, Володимир Смірнов та Олександр Шамардін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар