У сніговому полоні: найбільше автівок потребували допомоги у Дoбрoвеличкiвcькoму рaйoнi та місті Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Від початку погіршення погодних умов зі снігових заметів на Кіровоградщині рятувальники витягнули 139 автомобілів. 
Про це сьогодні, 10 січня, під час апаратної наради в ОДА повідомив начальник управління цивільного захисту населення Кіровоградської ОДА Володимир Слінченко.
“У період з 6 по 9 січня на автомобільних шляхах Кіровоградщини, рятувальниками було надано допомогу по витягуванні зі сніжних заметів 139 автівок. Бригади ДСНС працювали у посиленому режимі, що сприяло оперативній ліквідації наслідків негоди на дорогах”, – повідомив начальник управління цивільного захисту населення.
За словами Вoлoдимирa Cлiнченкa, найбільше викликів було у Дoбрoвеличкiвcькoму рaйoнi (31 автівка) тa в Крoпивницькoму (21 автомобіль). Жoдного виклику не зафіксовано у Гaйвoрoнcькoму тa Oнуфрiївcькoму рaйoнaх.
Нагадаємо, проїзд автомобільними дорогами загального користування Кіровоградської області на сьогодні забезпечено повністю. Проте дося  відсутнє транспортне сполучення із селом Криничне, що знаходиться в Устинівському районі.
Вил_ш
Поширити:

Залишити коментар:

коментар