Містичний трилер авторів з Кропивницького вийшов у найбільшому видавництві України

Харківське видавництво «Клуб сімейного дозвілля» видало книгу кропивничан – письменника та журналіста Олега Бондаря та журналістки Світлани Томашевської.

Їхній містичний детектив «Марево»  презентований серед новинок січня на сайті видавництва.

«Кілька років тому Олег прочитав мої вірші і трагічні есе, після чого запропонував написати разом книгу – детектив, одним з головних героїв якого є привид. Так і почалася робота, – розповіла Першій електронній газеті Світлана Томашевська. – Зізнаюсь, що працювати вдвох важко, бо в кожного своє бачення розвитку подій і літературний стиль. Тому Олег часто правив мої тексти, а я видаляла цілі сторінки з його напрацювань. Але ми справилися – в основному завдяки його працелюбності і моїй терплячості».

«Марево» ввібрало в себе все найкраще з класичних детективів і містичних трилерів. Це історія приватного детектива, який потрапив у справжнє «сімейне кубло». Герої – родичі, які позаочі ненавидять один одного. Тут навіть найближчі люди можуть встромити ножа в спину. Детективу доводиться не лише розплутувати їхні міжусобні конфлікти, а й «відбиватися» від дуже пристрасного привида, затримувати злочинців, шукати зниклих безвісти людей і разом з усіма полювати за родинними реліквіями. Найцікавіше те, що по ходу сюжету герої книги дізнаються, ким вони насправді є і які родинні зв’язки насправді їх поєднують.

«Це наша перша, але не єдина спільна книга. Доки «Марево» чекало на свого видавця, ми з Олегом встигли попрацювати ще над кількома сюжетами. Сподіваюсь, що вони також сподобаються видавцям і читачам»,  – зазначила Світлана Томашевська.

15780683_1265326460220199_1416104977765760290_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар