Депутати облради з другої спроби продовжили перебування на посаді директора ОКВП “Дніпро-Кіровоград”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 грудня, депутати обласної ради погодили рішення “Про продовження термін перебування на посаді генерального директора ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

49 депутатів підтримали нинішнього директора Романа Ілика.

Нагадаємо, на минулому засіданні депутати не підтримали рішення про продовження перебування Ілика на посаді директора ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Депутати облради з другої спроби продовжили перебування на посаді директора ОКВП “Дніпро-Кіровоград”

  1. Национальная комиссия, осуществляющая государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ) на открытом заседании 7 июля установила КП «Кривбассводоканал» новые тарифы.

    Теперь цены на пользование водой выглядят следующим образом:

    – централизованное водоснабжение – 4,32 грн. за 1 куб.м (без НДС);
    – централизованное водоотведение – 4,76 грн. за 1 куб.м (без НДС);
    – тариф на услугу по централизованному снабжению холодной воды (с использованием внутридомовых систем) – 5,50 грн. за 1 куб.м (с НДС);
    – тариф на услугу по централизованному водоотведению (с использованием внутридомовых систем) – 6,05 грн. за 1 куб.м (с НДС).

    За Ілика вартість води у Кропивницькому зросте до 21 грн. за куб.м. А Кривий Ріг – ПОРУЧ!Спасибі нашим депутатам за турботу про нас!

Коментарі заборонені.