У Кропивницький почали надходити перші нові тролейбуси

тролейбус “Дніпро" Т-103 № 2542 на вулицях м. Дніпро / фото transphoto

Перший із 20 нових тролейбусів, які кропивницьке КП “Електротранс” закупило через систему електронних закупівель “Prozorro”, прибув до міста у суботу, 10 грудня.


Про це журналісту Першої електронної повідомив керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко.

За його словами, сьогодні, 12 грудня, підприємство очікує прибуття другого тролейбусу. Постачальник обіцяє надсилати у Кропивницький по 1-2 тролейбуси щодня.

Олександр Луценко сподівається, що до 31 грудня, як передбачено умовами договору, всі 20 тролейбусів будуть у Кропивницькому.

Нагадаємо, 10 жовтня, у електронній системі “Prozorro” відбувся аукціон, яким було визначено переможця у тендері на поставку 20 нових тролейбусів у Кропивницький – ТОВ “ДУОТРАНС” з Дніпра. Підприємство виграло тендер з пропозицією 79 млн 785 тис. грн.

Тролейбуси “Дніпро” Т-103 – 12-ти метрові низькопідлогові, модифікації тролейбуса “МАЗ” 103-Т, що з 2013 року складається в Україні з білоруських запчастин, на Південному машинобудівному заводі. Загальна пасажиромісткість тролейбусу – 100-108 чоловік, 25 з яких сидячих. Експлуатується в таких містах України, як Бахмут, Маріуполь, Дніпро та Запоріжжя.

Перші машини мали прибути до Кропивницького ще 15 листопада, але через проблеми з розмитненням запчастин на білорусько-українському кордоні, поставка тролейбусів затрималася.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар