У Компаніївці ГО “Серце матері” організувала свято для дітей з особливими потребами

Компаніївський осередок громадської організації “Серце матері” зібрався напередодні Міжнародного Дня людей з інвалідністю, щоб привернути увагу громади до проблем людей з особливими потребами.

Вже три роки компаніївський осередок ГО “Серце матері” опікується 67 дітьми з особливими потребами. Про жодного з цих дітей у Міжнародний день інвалідів голова організації Іван Лушний не забув.

“Я давно вже опікуюся дітьми з особливими потребами. Мені болить це питання, я знаю, як важко їхнім батькам. У мене самого така дитина росте. Тому у Міжнародний день інвалідів ми вирішили зробити для наших дітей маленьке свято – з майстер-класами, концертом. Запросили з Кропивницького шоу мильних бульбашок для них. Діти і батьки отримали купу позитивних емоцій та подарунки”, – розповів Іван Іванович.

Запрошені на захід отримали подарунки від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”, який вже багато років поспіль допомагає ГО “Серце матері” підтримувати дітей з особливими потребами.

Довідка

Міжнародний день інвалідів привертає увагу до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя, акцентує увагу суспільства на переваги, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар