Усі працівники реорганізованого пологового будинку №2 будуть працевлаштовані у майбутньому перинатальному центрі – Райкович

Учора, 28 листопада, під час свого звіту за перший рік роботи на посаді міського голови Кропивницького Андрій Райкович запевнив, що жоден працівник реорганізованого пологового будинку №2 ім. Святої Анни не втратить своє робоче місце.

Про це міський голова розповів у прямому ефірі ток-шоу “Ми”, відповідаючи на запитання журналіста Першої електронної.

“Міський перинатальний центр ІІ рівня на базі пологового будинку №1 буде створено у І кварталі 2017 року. Будівельна частина робіт вже готова, зараз ведемо комплектацію обладнанням”, – розповів Райкович.

Відповідаючи на питання про кадри, міський голова сказав, що весь медперсонал пологового будинку №2 ім. Святої Анни буде працевлаштований у цьому перинатальному центрі. Більш того, Райкович наголосив, що всі працівники будуть влаштовані на посади не нижчі за ті, які вони займали на попередньому місці роботи.

Нагадаємо, 17 листопада, під час третього засідання п’ятої сесії міськради Кропивницького депутати підтримали питання Про оптимізацію мережі лікувально–профілактичних закладів комунальної власності м. Кропивницького та реорганізацію пологового будинку № 2 ім. “Святої Анни” шляхом приєднання до пологового будинку № 1. На базі пологового №1 міська влада планує відкрити перинатальний центр ІІ рівня, а на місці 2-го пологового – міську лікарню із сучасним гемодіалізним відділенням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар