Водомережі селища Нове передали на баланс ОКВП “Дніпро-Кіровоград”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 18 листопада, депутати облради підтримали проект рішення Про передачу цілісного майнового комплексу централізованого водопостачання та водовідведення смт Нового м. Кропивницький на баланс ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

За це рішення проголосували 39 депутатів.

Заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін наголосив у своєму виступі на необхідності прийняття цього рішення для забезпечення безперебійного водопостачання мешканців селища Нове і урівняння тарифів на воду.

Нагадаємо, міська рада Кропивницького зверталася до облради з проханням ухвалити таке рішення, оскільки КП “Теплоенергетик”, яке нині обслуговує селище, несе колосальні збитки.

Згідно рішення, передбачається надати згоду на безоплатну передачу цілісного майнового комплексу водопостачання та водовідведення смт Нового м. Кропивницький, що перебуває у господарському віданні КП “Теплоенергетик”, з комунальної власності територіальної громади Кіровоградської міськради до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст Кіровоградської області на баланс ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар