Митники Кіровоградщини виявили порушень на 47,8 млн гривень

© antikor.com.ua

Протягом січня-липня 2019 року Кіровоградською митницею ДФС відкрито 164 справи про порушення митних правил на загальну суму 47 млн 789 тис. гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської митниці ДФС.

При цьому до правоохоронних органів направлено 5 повідомлень про ймовірні кримінальні правопорушення. Безпосередньо Кіровоградською митницею ДФС розглянуто 82 справи та накладено штрафів на 1,5 млн гривень. Обласним митникам вже вдалося стягнути майже 434,7 тис. грн штрафів.

До суду направлено 18 справ про порушення митних правил на суму 4,4 млн гривень. У двох випадках предмети, які підлягали розмитненю, конфіскували (на суму 251,2 тис. грн) та наклали штрафи 251,2 тис. гривень.

З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, транспортних засобів, зброї, тютюнових виробів, наркотичних та психотропних речовин митницею проведено 71 спільний захід з правоохоронними органами Кіровоградської області. За їх результатами складено 48 протоколів про порушення митних правил на суму 7 млн 623,6 тис. грн. Також направили до суду одне повідомлення про можливе вчинення кримінального правопорушення до ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області.

Нагадаємо, підприємці з Кіровоградщини ухилялися від сплати 6 млн грн податків з продажу горіхів.

Читайте також: Підприємства Кіровоградщини заплатять понад 17 млн грн за порушення умов праці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар