Фонтани у центрі Кропивницького не працюють із міркувань безпеки, – Вергун

Заступник міського голови Олександр Вергун повідомив, що міські фонтани на площі Героїв Майдану цьогоріч не запустили з міркувань безпеки. Система фонтанів вкрай зношена і лічильники показали витік близько 600 кубометрів води.

Про це йдеться на сторінці міськради у Facebook, інформує Перша електронна газета.

“Аби уникнути аварійної ситуації з навколишніми будівлями та дорожнім покриттям, міська влада прийняла рішення цьогоріч фонтани не вмикати, а капітально відремонтувати їх під час реконструкції площі Героїв Майдану.

Тимчасовою альтернативою є працюючі у спеку “охолоджувальні” рамки, які встановлює і обслуговує КП “Аварійно-диспетчерська служба”.

Цьогоріч міські фонтани не вмикали з міркувань безпеки

Заступник міського голови Олександр Вергун повідомив, що міські фонтани на площі Героїв Майдану цьогоріч не запустили з міркувань безпеки. Система фонтанів вкраз зношена і лічильники показали витік близько 600 кубометрів води.Аби уникнути аварійної ситуації з навколишніми будівлями та дорожнім покриттям, міська влада прийняла рішення цьогоріч фонтани не вмикати, а капітально відремонтувати їх під час реконструкції площі Героїв Майдану.Тимчасовою альтернативою є працюючі у спеку "охолоджувальні" рамки, які встановлює і обслуговує КП "Аварійно-диспетчерська служба"

Опубліковано Міська рада міста Кропивницького Понеділок, 8 липня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар