Обласна екоінспекція отримала 2 гібридні автомобілі

У рамках Кіотського протоколу Кіровоградська обласна екоінспекція отримала 2 сучасні легкові енергозберігаючі автомобілі.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ОДА.

Ключі від автомобілів не тільки для Кіровоградської еконспекції, а й для інших територіальних та міжрегіональних органів вручив міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

“40 сучасних і економічних автомобілів марки “Toyota RAV 4 2,5 Hybrid, E-AWD”, оснащених бензиновим та електронним двигунами поїхали захищати українське довкілля. Все це результат проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій, які реалізуються у рамках Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату”,- сказав Остап Семерак.

c36fe1ac99fe688ae1fb1bd65774cca9.jpg

Як повідомив начальник Державної екологічної інспекції в області Микола Власенко, нові автомобілі в рази підвищать ефективність реагування на порушення природоохоронного законодавства і допоможуть екоінспекторам під час рейдових перевірок ефективно захищати довкілля.

За його словами нові автомобілі при підтримці обласної влади уже зареєстровані і взяті на облік. Тож найближчим часом екоінспектори на них здійснюватимуть рейдові перевірки.

Нагадаємо, Центр екстреної медичної допомоги отримав 5 спецавтомобілів “Пежо”.

Читайте також: Рятувальники Кіровоградщини отримали конфіскований “Mercedes”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар