На Кіровоградщині в камері повісився жорстокий вбивця. Його похованню намагались завадити місцеві жителі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Мешканця Голованівська, який зґвалтував свою невістку, а потім зарубав сокирою її, свого 6-місячному онуку та двох сусідів, знайшли повішеним у власній камері. Обставини смерті достеменно невідомі. Як переконують місцеві правоохоронці, чоловік вчинив самогубство.

Як розповіли Першій електронній мешканці Голованівська, минулого тижня вбивцю поховали на місцевому кладовищі. Похованню намагалися завадити кілька десятків людей, які зібралися біля цвинтаря і перекрили прохід траурній процесії. Вони вважали, що вбивця не заслуговує того, аби покоїтися поряд з людьми, у яких він відібрав життя.

Також заявили, що самогубців споконвіку заборонялося хоронити на кладовищах біля церков – їх вивозили за межі населених пунктів і ховали окремо від інших. Попри негативні настрої громади, процесії таки вдалося прорватися на кладовище і поховати чоловіка.

Нагадаємо, 30 липня 61-річний чоловік зарубав сокирою свою 20-річну невістку і 6-місячного онука, а потім двох літніх сусідів (чоловіка і жінку), які прийшли їм на допомогу. Після цього він накинувся з сокирою на іншу сусідку, яка і викликала правоохоронців. За скоєне умисне вбивство чоловіку загрожувало позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар