Надзвичайні події на Кіровоградщині за дві доби

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області повідомляє про  надзвичайні події на Кіровоградщині протягом 25-26 липня. 

Благовіщенський р-н, поблизу с. Шевченко, 267 км автодороги Київ-Одеса: виникла пожежа 12 га пожнивних залишків на полі. Причина – встановлюється.

м. Кропивницький: виникло 4 пожежі сухої трави та сміття на відкритій території площею 853 м кв. Причина – необережне  поводження з вогнем невстановленої особи.

м. Кропивницький, вул. Олени Журливої: виникла пожежа 0,7 м2 душової кабіни в приміщенні ванної кімнати на четвертому поверсі пологового будинку №1. Попередня причина – коротке замикання електромережі бойлера.

Благовіщенський р-н, поблизу с. Шевченко, 267 км автодороги Київ-Одеса: виникло зіткнення 9 транспортних засобів та пожежа шести з них (4 легкових автомобіля та 2 мікроавтобуса). На місці події 3 особи загинуло та  9 осіб травмовано, з них 2 дитини, яких госпіталізовано до Благовіщенської ЦРЛ. Причина пожежі – встановлюється.

Бобринецький р-н, с. Буховецьке, місцевий став: виявлено загиблого хлопця 1998 р.н., тіло якого особовим складом водолазно-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.

м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по відкриванню вхідних дверей квартири.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар