У винуватця ДТП в автівці знайшли зелену речовину та пістолет

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У водія автівки “Фольксваген”, який сьогодні,  6 липня, у Кіровограді по вулиці Гоголя (біля центрального відділення “Укрпошта”) скоїв наїзд на патрульних поліцейських, знайшли наркотики та пістолет.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі патрульної поліції, під час обшуку автівки винуватця ДТП було знайдено зелену речовину, таблетки невідомого походження та пристрій, схожий на пістолет.

“Під час огляду транспортного засобу у салоні виявлено та вилучено предмет, схожий на пневматичний пістолет марки «Сталкер», патрон калібру 7,62 мм, два поліетиленових пакети з рослинами, зовні схожими на коноплю. Вилучене направлено на дослідження”,  – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, інцидент стався 6 липня близько 8-ї години ранку. До автомобіля марки «Фольксваген» підійшов наряд патрульної поліції та звернувся до водія з проханням пред’явити документи. На що чоловік відреагував агресивно і спробував втекти з місця пригоди.  Керманич умисно почав рух у напрямку патрульних та скоїв наїзд на 24-річного лейтенанта поліції.  У результаті пригоди дівчина отримала травми ноги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар