ДТП у Кіровограді: патрульний поліцейський збив дитину-пішохода (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Патрульний поліцейський, який сьогодні вранці приймав присягу на вірність, збив пішохода у Кіровограді по вулиці Терешкової.

Про це пишуть користувачі Фейсбуку.

Інформацію підтведрила прес-служба прокуратури Кіровограда. Наразі є інформація про те, що автівка збила дитину. Постраждалу забрала “швидка” і транспортувала до Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

У ДАІ кажуть, що автомобіль Lanos наїхав на дівчинку-пішохода, яка преходила дорогу у не встановленому місці. Наразі обставини ДТП з’ясовують працівники з безпеки дорожнього руху. Чи дійсно за кермом був патрульний поліції – у ДАІ не розголошують.

Кореспондент Першої електронної з місця ДТП повідомляє, що за кермом автівки був патрульний поліцейський на прізвище Пономаренко, який сьогодні вранці приймав присягу на вірність. Чоловік їхав не на патрульній, а на своїй власній автівці Daewoo Lanos.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар