Убивство дитини у Кіровограді: договір із Сатаною до 2066 року, майбутні жертви та перерваний суд (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поки тато з мамою гостювали за столом, кум розчленував маленьку похресницю в гаражі.

Про те, як усе відбувалось того злощасного дня, розповів Інформатор.

Жахливе вбивство сталося в Кіровограді: чоловік вбив дитину, бо вважав себе сатаністом, який підписав угоду з Дияволом, – повідомляє інсайдер Нацполіції.

Куми не підозрювали, що Сергій Шипулін сатаніст. Тому залюбки зайшли до нього в гості з семирічною донькою Софійкою. Чоловіки заледве встигли перехилити кілька чарок горілки, як Сергій раптом вирішив покататися з Софійкою на велосипеді у подвір’ї власного будинку.

Невдовзі він повернувся із закривавленими руками, на питання відповів, що зарізав нутрію, схопив кілька пакетів і знову вийшов. За якийсь час гості пішли на пошуки господаря, та й доньки щось довго не чути. Доньку в гаражі знайшла мама: в пакеті з жахом впізнала розчленоване тіло своєї дитини.

Поліція знайшла в будинку Сергія заплічник, наповнений блокнотами з сатанинськими записами. Виявляється чоловік підписав договір з Сатаною до 2066 року. До цього часу він зобов’язався вбити кілької людей, а з настанням 2066-го – себе. Для жертвоприношення Сатані Шипулін вибрав трьох дітей: Софійку, ще одного похресника Сашка і… власного сина Дмитра. Сина “залишив” наостанок, мовляв, він йому ще знадобиться.

В Кировограде бизнесмен подписал "договор" с сатаной и убил крестницу. Фото 1

Дім, де сталося криваве жертвоприношення дівчинки. Фото: tsn.ua

Сатаніст втік, змусивши поліцію попередити в місті всіх водіїв маршруток, таксистів та перекрити виїзди з міста. Вбивця мав при собі ніж, ймовірно, міг вчинити новий злочин, бо вважав, що ніж набирає силу з кожним вбивством. Але злочинець о другій ночі повернувся додому, де на нього вже чекали поліцейські. Їм довелося стріляти, бо Сергій чинив правоохоронцям опір.

Відеосюжет ТСН: Кіровоградський підприємець уклав угоду з дияволом і вбив дитину (ВІДЕО)

Сусіди розповіли, що Шипулін до кризи був досить успішним підприємцем. Мав великий будинок і два автомобіля, але згодом, як зріс курс долара, він в один момент все втратив. Знайомі бачили, що чоловік депресує, підозрювали: почав вживати наркотики, став дуже дратівливим та агресивним, через що його покинула дружина з дітьми.

Поліція зараз опрацювує кілька версій вбивства, серед них і приналежність Шипуліна до секти сатаністів, адже саме у Кіровограді 15 років тому в такій збиралися прихильники Диявола, підлітки, які вбили свого однокласника.

Підозрюваний свідчень не дає. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

шипулін

Сьогодні, 11 квітня, Ленінський районний суд Кіровограда розпочав судове засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві дівчинки, передає кореспондент УНН-Центр.

Працівниками поліції на судове засідання був доставлений підозрюваний Сергій Шипулін. Справу почала розглядати суддя Інесса Черненко. Прокурор –  Микола Вдовиченко.

Проте суд було призупинено, адже сторона захисту заявила про відвід судді, адже Інесса Черненко не задовольнила клопотання захисту про слухання засідання в закритому режимі.

За правилами процесуального кодексу заявлений відвід підлягає автоматичному розподілу і розглядом справи іншим суддею, якого визначить автоматизована система документообігу суду. В справі оголошена перерва до вирішення заяви про відвід.

За матеріалами Інформатора та УНН-Центр

Фото: УНН-Центр, ТСН

Поширити:

Залишити коментар:

коментар