У Києві підірвали бізнесмена з Кіровограда (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні вранці у Святошинському районі Києва, на вулиці Ушакова, 1, стався вибух автомобіля

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Як стало відомо, водій сів за кермо автівки і натиснув на газ. Після цього стався вибух.

У результаті водієві відірвало ногу. Наразі чоловік лежить на землі без свідомості.

Як з’ясувалося пізніше, на Ушакова вибухнув автомобіль марки Lexus RX 300. Потерпілим виявився бізнесмен з Кіровограда, 1980 року народження.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, моторошне НП сталася в Києві на вул.Ушакова 1, перехрестя з ул.Прілужной, сьогодні вранці, 17.11.2015 близько 8:30.

Там стався вибух в автомобілі Лексус. Водій сів в авто, натиснув педалт газу і машина вибухнула. На місце негайно прибули всі екстрені служби. Повідомляється що чоловік (близько 30 років) живий, проте отримав важкі травми, у тому числі відкриті переломи ноги, і знаходився на асфальті без свідомості.

На місці вибуху працює опергрупа, експерти-вибухотехніки, керівництво районної поліції, патрулі. Поліція перекрила вул.Ушакова. Кінолог обстежує територію. Порушено кримінальну справу. Ведеться слідство. Швидше за все взорвалост пристрій невеликої потужності, встановлене під водійським сидінням.
Оновлення: 10:30, чоловік живий, стабілізований, йде операція, можливо ногу удасться зберегти, медики спрацювали швидко і професійно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар