П’яний водій ледь не збив пішохода у Кропивницькому

© скріншот із відео

Учора, 22 січня, на вулиці Волкова у Кропивницькому патрульні зупинили автомобіль “ВАЗ 2101”, водій якого не ледь не збив жінку, що переходила дорогу по пішохідному переходу. Згодом виявилося, що він був нетверезий.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції області у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Чоловік зізнався поліцейським, що був неуважний та навіть не помітив жінки, яка переходила дорогу.

“Під час спілкування з громадянином охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився. Результат показав – 1,80 проміле алкоголю в крові, що у 9 разів перевищував допустиму норму.

За збігом обставин, у цей день громадянин святкував свій 27-й день народження.

Як виявилось, водій вже не вперше сідає за кермо напідпитку. Тож патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.2 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП”.

Нагадаємо, п’яний водій пропонував хабар патрульним у Кропивницькому.

Читайте також: Нетверезий водій врізався у металевий паркан на Полтавській

Водій напідпитку ледь не здійснив наїзд на пішохода

Водій напідпитку ледь не здійснив наїзд на пішохода Вчора, у місті Кропивницькому на вулиці Волкова патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2101. Водій не надав перевагу в русі пішоходу, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Чоловік зізнався поліцейським, що був неуважний та навіть не помітив жінки, яка переходила дорогу. Під час спілкування з громадянином охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився. Результат показав – 1,80 проміле алкоголю в крові, що у 9 разів перевищував допустиму норму.За збігом обставин, у цей день громадянин святкував свій 27-й день народження. Як виявилось, водій вже не вперше сідає за кермо на підпитку. Тож патрульні склали на горе-керманича протокол за ч.2 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) КУпАП.Нагадуємо, навіть якщо у вас день народження – це не привід сідати за кермо напідпитку. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху❗#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Четвер, 23 січня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар