Поліцейські знайшли двох викрадачів елітних автівок у Кропивницькому

Нині доведено причетність раніше судимих двох жителів Одеської області щонайменше до трьох фактів незаконних заволодінь автівками, скоєних у Кропивницькому в березні, квітні та червні цього року.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ НП області.

“За попередніми даними, до того, як скоїти злочин, чоловіки прибували до Кіровоградської області на орендованому автомобілі, винаймали гараж. Згодом за допомогою технічних засобів зчитування відчиняли авто та якнайшвидше приганяли транспортні засоби за місто до гаражів «на відстій».

Таким чином громадянам вдалося заволодіти автомобілями марок Range Rover, Toyota Land Cruiser та Land Rover. У подальшому особи планували продати транспортні засоби, заробивши чималі гроші”.

22afbc195e8f355d9ca8b4331eb74611.jpg

Нині працівниками поліції зібрано достатньо доказів, які вказують на причетність громадян до скоєння трьох угонів авто представницького класу, та оголошено підозру.

За цими фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Санкцією статті за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, молодик із Кіровоградщини викрав маршрутку і потрапив на ній у ДТП.

Читайте також: Викрадену автівку у Кропивницькому знайшли за 10 хвилин

c34feda607c9ee097885ebd9f163581d.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар