Міського голову Світловодська на час слідства відсторонили від посади

@ svetlovodsk.com.ua

Очільника Світловодська Валентина Козярчука відсторонили від виконання обов’язків міського голови. Прокуратура підозрює його в спробі заволодіння частиною майна підприємства “Світловодськпобут”, вартістю 3,8 млн грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на обласну прокуратуру.

Як пише UA: Кропивницький, учора, під час суду інтереси міського голови захищали три адвокати. Понад 20 хвилин слідчий Максим Стороженко зачитував звинувачення міському голові. Слідчий та прокурор Віталій Єднєв просили суд відсторонити Валентина Козярчука від посади на два місяці. Адвокати Валентина Козярчука доводили суду, чому відсторонення підзахисного від посади не є необхідним. Потому опитали трьох свідків – заступників міскього голови – Юрія Сапянова, Олену Балюк та Ірину Щербину. Для надання суду додаткових матеріалів у справі, адвокати попросили перерву. Валентин Козярчук своєї провини не визнає.

Детальніше у сюжеті:

У Світловодську розглядають клопотання щодо відсторонення від виконання обов’язків міського голови Валентина Козярчука

У Світловодському міськрайонному суді розглядають клопотання прокуратури щодо відсторонення від виконання обов’язків міського голови Світловодська Валентина Козярчука. Прокуратура підозрює його в спробі заволодіння частиною майна підприємства «Світловодськпобут», шляхом передачі з комунальної власності у приватну. Мова йде про три мільйони вісімсот тисяч гривень. Інтереси міського голови захищають три адвокати. Суддя – Юрій Мельничек. Понад 20 хвилин слідчий Максим Стороженко зачитував звинувачення міському голові. Слідчий та прокурор Віталій Єднєв просили суд відсторонити Валентина Козярчука від посади на два місяці. Адвокати Валентина Козярчука доводили суду, чому відсторонення підзахисного від посади не є необхідним. Потому опитали трьох свідків – заступників міскього голови – Юрія Сапянова, Олену Балюк та Ірину Щербину. Для надання суду додаткових матеріалів у справі, адвокати попросили перерву. Валентин Козярчук каже – своєї провини не визнає.

Опубліковано UA: Кропивницький Четвер, 31 жовтня 2019 р.

Нагадаємо, підозрюваному у вимаганні хабаря кропивницькому патрульному обрали запобіжний захід.

Читайте також: Справу ексдиректорки “Червоного землеробу” передали до ВАКС

Поширити:

Залишити коментар:

коментар