В Олександрії депутат напав на журналіста, – ІМІ

© Слово і Діло

Депутат Кіровоградської обласної ради, начальник управління ЖКГ олександрійської міськради Геннадій Лоцман напав на редактора сайту “Тексти.Олександрія” Віктора Голобородька. Чоловік штовхав журналіста та намагався вибити з його рук камеру.

Подія сталася учора, 23 жовтня. Про це постраждалий розповів представнику ІМІ у Кіровоградській області, повідомляє Перша електронна газета.

Інцидент стався поблизу місцевого сміттєзвалища, яке за інформацією журналіста, заблокували комунальники.

“Мені зателефонували місцеві мешканці з проханням висвітлити ситуацію навколо сміттєзвалища. Туди буцімто приїхали підпорядковані управлінню ЖКГ працівники, заблокувавши в’їзд. Близько першої ночі я прибув на місце та почав відеофіксацію події. У кадр потрапив автомобіль Геннадія Лоцмана, що, судячи з усього не сподобалось останньому. Чиновник-депутат накинувся на мене, спробував вибити з рук фотоапарат, почав штовхати”, – розповів Віктор Голобородько.

1db9ccb7fc457d5e573321ef16cdb380.jpg
Авто, яке потрапило у кадр журналіста | © “Тексти.Олександрія”

Журналіст разом з другом, який підвіз його до сміттєзвалища, спробували нейтралізувати конфлікт та реагувати спокійно на те, що відбувається. У результаті до місця події почали сходитись місцеві мешканці, після чого Геннадій Лоцман поїхав.

“Одразу після цього я поїхав у поліцію писати заяву про перешкоджання журналістській діяльності та вчинений напад. У лікарні зафіксували отримані пошкодження – нічого серйозного, трохи руку зачепило, та все ж. Справу буду доводити до кінця, а то це вже переходить будь які межі адекватності”, – резюмував журналіст.

b6a7e9645c13e0e2ab4e98c72d355842.jpg
© ІМІ

Нагадаємо, у Кропивницькому екс-заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, головний інженер ПП “Енерго” Віктор Ніколаєнко напав на журналіста Першої електронної газети. Він розбив йому мобільний телефон і порвав одяг.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар