На оптовому ринку у Кропивницькому поліція зловила трьох азербайджанців-нелегалів

@ myfaithradio.com

Днями на оптовому овочевому ринку у Кропивницькому правоохоронці затримали трьох азербайджанців, які прострочили законний безвізовий термін перебування в Україні. Тепер їх примусово повернуть додому.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної міграційної служби.

“В області розпочався активний етап заходів з протидії нелегальній міграції. За кілька днів правоохоронці виявили 7 неврегульованих мігрантів. У Кропивницькому міграційники спільно з поліцейськими та співробітниками СБУ провели відпрацювання місця потенційної концентрації іноземців – оптовий овочевий ринок. При перевірці документів у іноземців, які були на ринку, вони виявили трьох громадян Азербайджанської Республіки, які прострочили безвізовий термін перебування в Україні. На них склали відповідні протоколи та прийняли рішення примусово повернути їх на батьківщину”, – розповіла речниця обласної міграційної служби Інна Захарова.

Нагадаємо, бюджет Кіровоградщини поповнився майже на 350 тис. грн за рахунок штрафів, накладених на нелегальних мігрантів та українців, які незаконно допомагали їм з проживанням і працевлаштуванням.

Читайте також: Із України видворили молдавського мігранта, який сидів у в’язниці в Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар