22-річна кропивничанка намагалася стрибнути з недобудови

© скріншот із відео

Під час патрулювання території недобудови кропивницькі поліцейські врятували молоду жінку, яка хотіла стрибнути з будівлі. Дівчина пояснила свої мотиви тим, що в неї померли майже всі рідні і вона не бачить сенсу жити.

Подія трапилася 16 червня на перехресті вулиць Юрія Коваленка та Генерала Жадова, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

“Патрульні наблизилися до дівчини та помітили, що вона перебувала у вкрай пригніченому емоційному стані. Про причини перебування на даху будівлі вона повідомила, що майже всі її рідні померли та вона не бачить більше сенсу жити. Причин для хвилювання додавав також майже порожній пак вина, який був поруч.

Із огляду на обставини події поліцейські запросили дівчину спуститися до подвір’я та продовжити розмову там. Та коли вона підвелася, то спробувала зістрибнути з даху. На щастя на заваді їй стали патрульні”.

Надалі 22-річну кропивничанку охоронці порядку передали медикам.

Нагадаємо, після падіння з даху олександрійської недобудови загинула дівчина.

Читайте також: У Кропивницькому в лісосмузі знайшли повішеного чоловіка

На заваді спробі самогубства стали патрульні КіровоградщиниПід час патрулювання території недобудови поліцейські виявили молоду жінку, яка сиділа на даху будівлі. Подія трапилася вчора близько 14-ї години на перехресті вулиць Юрія Коваленка та Генерала Жадова. Патрульні наблизилися до дівчини та помітили, що вона перебувала у вкрай пригніченому емоційному стані. Про причини перебування на даху будівлі вона повідомила, що майже всі її рідні померли та вона не бачить більше сенсу жити. Причин для хвилювання додавав також майже порожній пак вина, який був поруч. З огляду на обставини події поліцейські запросили дівчину спуститися до подвір’я та продовжити розмову там. Та коли вона підвелася, то спробувала зістрибнути з даху. На щастя на заваді їй стали патрульні. Надалі 22-річну кропивничанку охоронці порядку передали медикам. Друзі! Пам’ятайте, що життя безцінне і дається лише один раз.Бережіть себе❗️#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Понеділок, 17 червня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар