Депутата райради і його дружину тепер підозрюють у замаху на вбивство сина

Олександр Мольченко © Прокуратура Кіровоградської області

Депутата Новоукраїнської райради Олександра Мольченка та його дружину, яким раніше інкримінували злісне невиконання батьківських обов’язків, тепер звинувачують у незакінченого замаху на умисне убивство малолітньої дитини. Горе-батьки можуть опинитися за ґратами на 10-15 років. Також днями Олександру Мольченку продовжили термін перебування під вартою.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби прокуратури Кіровоградської області.

Нагадаємо, у серпні із сім’ї депутата Новоукраїнської райради Олександра Мольченка забрали виснажене голодом дитя. Чотирирічний хлопчик важив лише 7 кілограмів – це вага кількамісячного немовляти. Його вигляд шокував навіть досвідчених педіатрів. Малюк просив лише хліба і води, бо вочевидь іншої їжі ніколи не їв.
Батько пояснює стан своєї дитини тим, що при народженні, над дитиною у лікарні проводили медичні експерименти.

Новоукраїнський районний суд, за клопотанням прокуратури, продовжив депутату Новоукраїнської районної ради Олександру Мольченку термін запобіжного заходу у виді тримання під вартою до 5 березня 2019 року.

Також, на підставі сукупності зібраних під час досудового слідства доказів депутату, який морив голодом власну дитину було оголошено нову підозру та зміну раніше повідомленої. А саме – горе-батьку повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, п.п.2.4,12 ч.2 ст. 115 (незакінченого замаху на умисне убивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання за цей вид злочину від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нову підозру за вказаною вище статтею оголошено і дружині депутата.

Наразі слідство у справі триває.

Стан хлопчика на момент вилучення із сім’ї / фото із власних джерел
Стан хлопчика на момент вилучення із сім’ї / фото із власних джерел
Поширити:

Залишити коментар:

коментар