Кропивничанин удома вирощував 43 рослини елітної коноплі

© kg.npu.gov.ua

35-річний кропивничанин вирощував у себе вдома 43 елітні рослини коноплі за допомогою методу гідропоніка. Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області із залученням фахівця кінологічного центру та службового собаки викрили його.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.

«1 жовтня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка. У результаті виявили 43 елітні рослини коноплі, які громадянин вирощував у горщиках із допомогою методу гідропоніка.

Приміщення кропивничанин обладнав спеціальними лампами, автономним поливом та регулятором температури повітря», – розповів начальник управління протидії злочинності поліції Кіровоградської області Сергій Дорофеєв.

Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу до НДЕКЦ МВС в Кіровоградській області, за результатами якої за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ст. 310 Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – до трьох років обмеження волі.

Гідропоніка (від дав.-гр. ὕδωρ — «вода» і πόνος — «робота») — спосіб вирощування рослин без ґрунту на поживних розчинах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар