Сьогодні у Кропивницькому втопилося двоє людей

Ілюстративне фото

Сьогодні, 20 серпня, у Кропивницькому у водоймах втопилося двоє людей. Тіло чоловіка рятувальники витягли із р. Сугоклея, а на Ковалівці у штучній водоймі втопилася жінка.

Про це Першій електронній газеті повідомила речниця У ДСНС в області Оксана Мачак.

“До оперативно-координційного центру сьогодні надійшло 2 виклики щодо потопельників у Кропивницькому.

О 15:15 надійшло повідомлення про те, що на річці Сугоклея у мікрорайоні Новоолексіївка виявлено тіло загиблого чоловіка. Особовим складом 5-ї пожежної частини тіло загиблого громадянина було вилучено з річки.

О 15:45 надійшло повідомлення, що у місцевому озері на Ковалівці виявлено тіло загиблої жінки. Наші підрозділи не залучалися, оскільки місцевими мешканцями тіло загиблої було вилучено з водойми”, – розповіла Оксана Мачак.


Нагадаємо, 18 липня, на Ковалівці з водойми дістали тіло потопельника. Тоді встановити особу чоловіка не змогли, оскільки документів при ньому не виявили.

20 липня, із річки Сугоклея у Кропивницькому рятувальники дістали з вoдойми тіло загиблого чоловіка. Його паспортні дані також довелося встановлювати додатково.

22 липня, в Олександрійському районі рятувальники дістали з водойми тіло загиблої жінки. Нею виявилась мешканка с. Бандурівка цього ж району, 1989 р.н.

Також тіло загиблої жінки рятувальники витягли з місцевого ставку у селі Гурівка Долинського району. Подія трапилася 27 липня. Жінка була 1973 р.н.

Згодом у Новоархангельському районі рятувальники дістали з річки Синюха тіло загиблого кропивничанина.

Того ж дня, 4 серпня, на Новомиколаївському пляжі з Інгулу витягли тіло юнака. Ним виявився місцевий житель 2003 р.н.

Окрім того, 6 серпня, водолази двічі діставали тіла потопельників із водойм на Кіровоградщині. Спочатку у селі Велика Чечеліївка, а потім у селі Кропивницьке.

У цей же день у селі Катеринівка Кіровоградського району на місцевому кар’єрі втопився неповнолітній кропивничанин. Хлопець був 2001 р.н.

А 15 серпня у Кропивницькому з Інгулу поблизу Ковалівського пляжу дістали тіло жінки 1976 року народження.

У зв’язку з частими випадками загибелі людей, рятувальники Кіровоградщини звертаються до усіхз переконливим проханням дотримуватися правил безпечної поведінки під час купання і катання на плавзасобах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар