На Кіровоградщині судитимуть патрульного, який вимагав 5 тис. грн у ймовірного порушника ПДР

© mukachevo.net

На Кіровоградщині інспектору сектору реагування патрульної поліції, який вимагав 5 тис. грн у порушника ПДР, оголошено про підозру. Для отримання хабаря інспектор навіть покинув місце несення служби.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-групи УСБУ в Кіровоградській області.

За матеріалами Служби безпеки України, поліцейському оголосили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Співробітники обласного управління СБУ встановили, що майор поліції вимагав від мешканця одного із районів Кіровоградської області п’ять тисяч гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності за грубе порушення правил дорожнього руху, яке полягало у керуванні автотранспортним засобом нібито у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектор залишив місце чергування та разом із правопорушником направився до його домоволодіння за грошовими коштами. Всієї суми мешканець області зібрати не зміг та передав поліцейському лише 3400 гривень.

Правоохоронці затримали патрульного на трасі за населеним пунктом після одержання зазначеної частини хабара.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Операція з викриття зловмисника проводилась під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Слідчі дії тривають.

Читайте також:

IMG_20180802_WA0012
© прес-група УСБУ в Кіровоградській області 
Поширити:

Залишити коментар:

коментар