Поліцейські спіймали ймовірних злочинців, які втекли після ДТП на Кіровоградщині

На трасі Кропивницький-Тернопіль-Стрий сталася ДТП за участю автомобілів “Volkswagen Polo” та “Audi Q7”. Після аварії водій та пасажири останнього, ймовірно причетні до злочинів в іншій області, зникли з місця пригоди. Через декілька годин їх затримала поліція.

Подія сталася 28 червня, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Виклик про аварію надійшов близько 7 ранку. Заявник повідомив, що Audi на великій швидкості здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen, який рухався в попутному напрямку.

На місці події патрульних чекав водій Volkswagen. За словами свідків автомобіль Audi одразу після зіткнення не зупинився. Проте майже через 500 метрів з’їхав з проїжджої частини у поле.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Найімовірнішою причиною були технічні несправності, які той отримав під час ДТП. Після зупинки з автомобіля вибігли 3 особи, які втекли вглиб поля.

Внаслідок ДТП тілесних ушкоджень присутні не отримали, але автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Читайте також: Двом світловодчанам постраждалим у жахливій ДТП на Рівненщині потрібна допомога

Інспектори огородили місце події та здійснювали його охорону до прибуття слідчо-оперативної групи.

“У цей же час працівники управління карного розшуку області мали орієнтування про те, що особи, які скоїли на території Одеської області тяжкий злочин, можуть пересуватися на автомобілі Audi Q7 темного кольору.

На пошуки втікачів було піднято «по тривозі» особовий склад поліції. Правоохоронці зорієнтувалися на місцевості та визначили можливий напрямок руху невідомих.
У підсумку, завдяки належній організації сил та засобів, спрямованих на розшук, уже близько 12-ї години одного з чоловіків поліцейським вдалося знайти у лісосмузі, іншого – майже за 7 кілометрів від місця ДТП.

Нині особи надають пояснення слідчим”, – йдеться на сайті ГУ НП у Кіровоградській області.

Читайте також: У Помічній молодик познущався над пенсіонеркою, а потім утік на таксі

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар