Кропивницькі копи затримали ймовірного озброєного “домушника”

Учора, 28 червня, на мікрорайоні Катранівка патрульні поліцейські затримали ймовірного “домушника”. Разом зі спільником вони почали тікати, коли на виклик пильних місцевих мешканців прибув наряд поліції. У результаті одного з них вдалося затримати, при собі він мав предмети, схожі на холодну і вогнепальну зброю, а також змінний одяг і взуття.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби патрульної поліції Кіровоградської області.

Виклик про підозрілу особу на вулиці Чернігівська надійшов сьогодні близько 10-ї години. Заявник повідомив, що двоє невідомих йому чоловіків дуже довго стояли біля його будинку та поводили себе підозріло.

За вказаною адресою патрульні виявили двох осіб, схожих за описом. При спробі поспілкуватись з чоловіками, ті одразу почали тікати від патрульних. В результаті погоні одного з них затримали.

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у ймовірного зловмисника предмети, схожі на холодну і вогнепальну зброю, а також змінний одяг і взуття.

Для з’ясування усіх обставин і вилучення предметів патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Відпрацьовуючи виклик про підозрілу особу, патрульні виявили предмети, схожі на зброюВиклик про підозрілу особу на вулиці Чернігівська надійшов сьогодні близько 10-ї години. Заявник повідомив, що двоє невідомих йому чоловіків дуже довго стояли біля його будинку та поводили себе підозріло.За вказаною адресою патрульні виявили двох осіб, схожих за описом. При спробі поспілкуватись з чоловіками, ті одразу почали тікати від патрульних. В результаті погоні одного з них затримали.Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у ймовірного зловмисника предмети, схожі на холодну і вогнепальну зброю, а також змінний одяг і взуття.Для з'ясування усіх обставин і вилучення предметів патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Четвер, 28 червня 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар