580 кущів та кілограм вже висушеної коноплі вилучили у селянина на Кіровоградщині

© Олександрійське районне відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Працівники поліції вилучили у 29-річного мешканця одного з сіл Олександрійського району 580 кущів, схожих на коноплю, та близько 1 кг сухої подрібненої речовини, схожої на наркотичну.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) працівники районного відділення поліції провели обшук за місцем мешкання жителя населеного пункту.

На території домоволодіння, зокрема на городі поліцейські вилучили понад 580 кущів, схожих на коноплю, а в господарському приміщенні – близько 1 кг сухої подрібненої речовини, схожої на наркотичну.

Вилучене направлено на проведення експертизи, за результатами якої дії особи буде кваліфіковано остаточно та вирішуватиметься питання щодо притягнення чоловіка до відповідальності не лише за зберігання наркотичних засобів, а й за вирощування наркосировини. Розслідування триває.

1

3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар