Посадовця Держгеокадастру судитимуть за вимагання хабара

© mukachevo.net

Прокуратура завершила слідство відносно виконувача обов’язків начальника відділу ГУ Держгеокадастру у Благовіщенському районі, викритого на отриманні 10 тисяч гривень за надання у власність земельних ділянок загальною площею 20 га для ведення особистого селянського господарства.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт направлено до Ульянівського районного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 27 лютого, на одержанні 10 тис грн неправомірної вигоди викрито одного з керівників районного відділу Держгеокадастру. Хабар службовець нібито вимагав від місцевого жителя за надання у власність земельних ділянок загальною площею 20 га для ведення особистого селянського господарства.

Згодом Новоукраїнським районним судом обрано міру запобіжного заходу, керівнику одного з районних відділів Держгеокадастру підозрюваному у вимаганні та отриманні 10 тис. грн неправомірної вигоди. Суд задовольнив клопотання слідчого і визначив посадовцю міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 88 тис. грн.

Читайте також: Підозрювані у хабарництві працівники “Кіровоградгазу” постануть перед судом

Поширити:

Залишити коментар:

коментар