Двоє молодиків пограбували аптеку у Світловодському районі

© svetlovodsk.com.ua

Учора, 10 квітня, близько 16:30 до аптеки у с. Глинськ Світловодського району увірвалися двоє неозброєних молодиків, придушили працівницю, забрали касу і втекли.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт “Світловодськ“.

Близько 17:00 на місце події прибула оперативна група і розпочала пошукові заходи. Через деякий час з’ясувалося, що нападники приїхали до Глинська зі Світловодська на таксі, зупинилися метрів за 100 від аптеки, сказали водію, щоб почекав. Коли повернулися, викинули його з машини. Водію вдалося втекти з ключами від авто. Нападники не змогли завести машину, забрали магнітофон і зникли у невідомому напрямку. Затримали чоловіків у полі за селом Оврахово, коли вони перебігали з однієї ділянки лісу до іншої.

“Нападниками виявилися молоді люди до 30 років, один із с. Федірки, другий із Світловодська. Зараз проводяться слідчі дії, вилучається вкрадене: грошові кошти в сумі 1080 грн, кілька упаковок ліків, автомобіль, магнітофон тощо. Справу зареєстровано до ЄРДР за ст. 187 ч.3 Кримінального кодексу України “Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище” та ст. 289 ч.1 “Незаконне заволодіння транспортним засобом”. Затриманим “світить” позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна”, – розповів начальник міського відділення Національної поліції Андрій Гулий.

Читайте також: Троє “гангстерів” із Кіровоградщини зі зброєю і наркотиками тікали від полтавських копів

 svitl_1_1

svitl_2

svitl_3

svitl_4

svitl_6

Svitl_fvto7

Поширити:

Залишити коментар:

коментар