Троє “гангстерів” із Кіровоградщини зі зброєю і наркотиками тікали від полтавських копів

Поліцейські Полтавщини затримали трьох мешканців Кіровоградської області, які втікали від правоохоронців на автомобілі. В автівці знайшли крадені речі, зброю та наркотики.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ НП в Полтавській області.

Уночі до чергової частини Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району місцеві мешканці виявили у кюветі біля дороги декілька підозрілих речей.

3

Читайте також: Нетверезий кропивничанин покинув Lexus і почав тікати від патрульних

Поряд із речами стояли троє невідомих чоловіків, які, побачивши місцевих, почали тікати. На виїзді із села чоловіки сіли в автомобіль «Mitsubishi» та втекли.

“Зупинити вказаний автомобіль вдалося під ранок патрульним сектору реагування Кобеляцького відділу на автомобільній дорозі Кременчук – Полтава, – розповів начальник поліції Полтавської області Андрій Замахін. – Усередині знаходилося троє чоловіків, яких ми підозрюємо у скоєнні ряду крадіжок на території Кобеляцького району. Усі – мешканці Кіровоградської області, один з них уже судимий за майнові злочини. В автомобілі, окрім викрадених речей, поліцейські знайшли зброю та речовину, схожу на наркотичну. Чоловіків затримано у порядку статті 208-ї Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у скоєнні грабежу. Особисто дякую жителям Кобеляччини за проявлену пильність та допомогу в затриманні злочинної групи”.

Нині перевіряється причетність зловмисників до інших злочинів на території Полтавської області. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Екшн по-кропивницьки: за одну втечу нетверезий водій “назбирав” 6 протоколів

6

7

5

Поширити:

Залишити коментар:

коментар