На Кущівці легковик загруз у снігу

Учора, 19 березня, близько 16:00 на мікрорайоні Кущівка екіпаж поліцейських побачив автомобіль, який загруз у снігу і не міг рухатись далі, тому що розрядився акумулятор. Поліцейські не залишились байдужими і допомогли водію. Дорогою додому чоловік висловив щиру подяку поліцейським за допомогу, зателефонувавши за номером “102”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Наступний випадок трапився сьогодні, 20 березня, по вулиці Бєляєва. Вантажний автомобіль, піднімаючись під гірку, не зміг виїхати. Екіпаж патрульної поліції надав допомогу, а саме регулював рух автомобілів та викликав пожежно-рятувальний підрозділ. Представники ДСНС відбуксирували вантажівку з ускладненої ділянки дороги. Дорожній рух було відновлено.

Негода лютує і за містом. Екіпаж патрульних, рухаючись автодорогою М-12 у напрямку Кропивницький-Тернопіль-Стрий, виявив автомобіль Daewoo Lanos на узбіччі км.692. Водій пояснив, що вже протягом години стоїть із спущеним колесом і не може усунути несправність. Поліцейські надали допомогу громадянину, залучивши водіїв інших автівок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар