За вихідні на Кіровоградщині сталося 43 ДТП. Є постраждалі

Із 17 по 18 березня патрульні отримали 13 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди у Кропивницькому. Із них 3 аварії оформили інспектори та в 10 випадках керманичі дійшли обопільної згоди і склали європротокол. На щастя, ніхто не постраждав. На дорогах області охоронці порядку зафіксували 30 ДТП, 2 ДТП – з травмованими, де зазнали ушкоджень 4 людини.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Окрім того, правоохоронці надали допомогу десяткам водіїв, які потрапили у скрутне становище у зв’язку з негодою. Зокрема, в ніч з 16 на 17 березня кропивницькі активісти «Волонтерської групи Павла Кучеренка» буксирували військову автівку із селища Золоте до найближчої СТО міста Крипивницький. Згодом у автомобіля сів акумулятор і не було можливості увімкнути аварійну світлову сигналізацію. Патрульні екіпажі весь цей час супроводжували волонтерів до їх кінцевого пункту – станції технічного обслуговування.

Із погіршенням погодних умов патрульні звертаються до всіх учасників дорожнього руху із проханням бути максимально уважними та обережними на дорозі: користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненими ліхтарями в умовах недостатньої видимості.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар