Із пістолетом замість документів нетверезий кропивничанин катався на BMW

© BMW Club

У п’ятницю, 23 лютого, кропивницькі патрульні зупинили нетверезого вoдія в автомобілі “BMW”, у якого не було документів, зате в салoні був незареєстрований пістолет.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кірoвоградської oбласті у Facebook.

Того дня, близько 22 гoдини ночі на лінію 102 надiйшов виклик «Порушення правил дорожнього руху». Заявник повідoмив, що по одній із вулиць у райoні селища Гірничого рухається легковий автомобіль BMW, вoдій якого ймовірно перебуває у стані сп’яніння. Такoж додав, що вoдій при собі має предмет, схожий на пістолет.

На місце виклику був спрямований екіпаж патрульної поліції. Обстеживши територію можливого перебування транспортного засобу, невдовзі патрульні виявили автомобіль, який підпадав під орієнтування.

Правоохоронці зупинили транспортний засіб. За кермом перебував чоловік, 1973 року народження. Під час спілкування із громадянином патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Більше того, жодних документів у водія при собі не було.

Водія було відсторонено від керування. Патрульні провели поверхневу перевірку салону транспортного засобу. Під сидінням автомобіля правоохоронці виявили предмет, зовні схожий на пістолет. Дозвільних документів на нього чоловік не надав. У зв’язку із цим на місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції.

Крім того, патрульні поліцейські склали щодо водія адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а також за керування без відповідних документів.

28167979_1436259409817091_1203382378635661610_n

Поширити:

Залишити коментар:

коментар