ДТП під аркою у Кропивницькому стала причиною ще однієї аварії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 лютого, під аркою по вулиці Братів Ельворті у Кропивницькому протягом години сталися дві ДТП. Спочатку у вантажівки “КАМАЗ” відмовили гальма і вона врізалася у арку, а потім на цьому ж місці не розминулися Volkswagen та Нива.

Про це кореспонденту Першої електронної повідомили поліцейські, які прибули на місце події.

За попередньою інформацією, КАМАЗ їхав у напрямку Ковалівського парку. Перед аркою у нього начебто відмовили гальма, тому водію довелося скерувати вантажівку в арку. Внаслідок ДТП водій не постраждав. У вантажівки пошкоджений бампер. Наразі її намагаються завести і прибрати. Подія сталася близько 16:40.

Читайте також: По вул. Євгена Чикаленка у Кропивницькому сталася ДТП

Приблизно через годину під аркою лоб в лоб стукнутися Volkswagen та Нива. За словами водія “німця”, він також рухався в напрямку парку зі швидкістю не більше 50 км/год і виїжджав із-за вантажівки, щоб побачити дорогу.

Натомість водій Ниви говорить, що Volkswagen не виконав вимог знаку “Пріоритету руху” і саме це призвело до аварії, бо він взагалі не бачив автомобіль.

Ніхто з водіїв не постраждав. Легковики зазнали незначних механічних пошкоджень.

Рух транспорту на цій ділянці відновили буквально щойно – о 18:30.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар