Ремонтників гайворонського водогону оштрафували на 80 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© da.uz.ua

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області виявлено порушення містобудівного законодавства під час капітального ремонту та облаштування мережі вуличного водопроводу в м. Гайворон. Підрядника оштрафовано на 80 тис. грн.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ДАБІ України.

За результатами позапланової перевірки об’єкту по вул. Центральна посадовими особами Інспекції встановлено факт роботи підрядної організації (фізичної особи-підприємця) з відхиленням від проектної документації. Саме це стало підставою для накладання штрафних санкцій на підприємця в розмірі 79290 грн.

Крім того, до відповідальності притягнуто особу відповідальну за здійснення технічного нагляду та накладено на неї штраф у розмірі 8500 грн.

У разі несплати штрафів у добровільному порядку, винесені постанови будуть направлені до органів ДВС для примусового стягнення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар