Бійка двох безхатьків у підвалі кропивницької багатоповерхівки закінчилася смертю

У підвалі однієї із кропивницьких багатоповерхівок двоє безхатьків вживали алкоголь. Потім між ними виникла сварка, у результаті якої один чоловік забив іншого до смерті.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 46-річний чоловік без постійного місця проживання.

На тілі загиблого було виявлено численні тілесні ушкодження, які, згідно висновку експерта, і стали причиною його смерті.

Попередньо, потерпілий та підозрюваний розпивали у підвальному приміщенні алкогольні напої. Потім між опонентами раптово виникла сварка, у ході якої зловмисник наніс кропивничанину численні удари в область тулуба та голови. Травми виявилися несумісними з життям. Через деякий час безхатченко витягнув тіло знайомого з підвалу на вулицю і пішов у невідомому напрямку.

“Менш ніж за годину працівники поліції встановили особу підозрюваного у вчиненні даного злочину”, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує, він знаходиться у лікарні.

Також під час спільного застілля між двома жителями міста Світловодськ, які тимчасово жили разом, виникла сварка. Молодший з них завдав старшому смертельного удару ножем у шию. За вчинене чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

У Кіровоградській області вінницькі оперативники затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного в нанесенні смертельних поранень вночі 8 липня жителю Рудниці Піщанського району. Різанина сталася на пероні біля вокзалу селища. У сварку двох чоловіків втрутився 21-річний місцевий хлопець, який і отримав удар ножем в грудну клітку і незабаром помер. Підозрюваний запевняє, що не знав про смерть місцевого жителя, тому і не думав ховатися від слідства.

Також поблизу однієї з зупинок громадського транспорту 17-річному кропивничанину 20-річний хлопець вдарив ножем у груди, а потім втік. За це йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Окрім того, спільне розпиття алкогольних напоїв жителями Долинського району закінчилося госпіталізацією одного з них до лікувального закладу. Його кривднику за скоєне може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.

23 липня до відділу поліції надійшло повідомлення з Долинської районної лікарні про доправлення до приймального відділення 32-річного жителя населеного пункту з ножовим пораненням.

Слідчо-оперативна група встановила, що троє односельців того вечора розпивали алкоголь, потім між потерпілим та 37-річним чоловіком виникла сварка на ґрунті неприязних відносин, яку вони не змогли вирішити мирним шляхом. Під час сутички старший опонент схопив кухонного ножа та наніс один удар в область грудної клітини молодшому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар