Нічна ДТП у Кропивницькому: один водій не поступився дорогою, інший – був нетверезий

Сьогодні, 24 листопада, близько 00:20 на перехресті вулиць Братів Ельворті та Євгена Чикаленка водій  Hyundai Accent не надав переваги в русі Volkswagen Passat, внаслідок чого сталося зіткнення. Згодом з’ясувалося, що водій Volkswagen був нетверезий.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водії не постраждали.

Під час спілкування із постраждалою стороною – водієм Volkswagen Passat, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав, що у крові водія було 0,39 проміле алкоголю, а це майже у 2 рази перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на водія Volkswagen Passat адмінматеріали за статтею 130 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Щодо водія Hyundai Accent – за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) . Також щодо даного водія винесли постанову згідно статті 122 КУпАП (передбачає відповідальність за порушення вимог дорожніх знаків).

Нагадаємо, 23 листопада, близько 17:00 на цьому ж перехресті сталася ДТП за участі Volkswagen та Opel. У результаті аварії ніхто не постраждав.

Також учора близько 15:00 на перехресті вулиць Гоголя та Декабристів, водій, який їхав позаду автомобіля Volkswagen, розповів кореспонденту Першої електронної, що Renault не надав перевагу в русі Volkswagen, який рухався в сторону площі Богдана Хмельницького. Внаслідок цього сталася ДТП. Саме цю аварію намагався об’їхати автобус №103 і тому потрапив колесом у просівший люк.

Фото очевидців та патрульної поліції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар