У Кропивницькому від удару об дерево автівка перевернулась колесами догори

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 листопада, близько 3:00 на вул. Сергія Сєнчева “Lexus” від удару об дерево перекинулася колесами догори. Постраждалих немає.

Про це Першій електронній у прес-службі патрульної поліції.

“29-річна водійка не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням та скоїла зіткнення з деревом. Внаслідок удару автівка перевернулася на дах. Водійка не постражлала, авто зазнало механічних пошкоджень. Перевірка на алкотестер показала, що жінка була тверезою”, – розповідають у прес-службі.

На винуватця ДТП патрульні склали адмінматеріал за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 24 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

Також учора близько 15:00 на перехресті вулиць Гоголя та Декабристів, водій, який їхав позаду автомобіля Volkswagen, розповів кореспонденту Першої електронної, що Renault не надав перевагу в русі Volkswagen, який рухався в сторону площі Богдана Хмельницького. Внаслідок цього сталася ДТП. Саме цю аварію намагався об’їхати автобус №103 і тому потрапив колесом у просівший люк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар