Уночі кропивницькі патрульні влаштували погоню за нетверезим водієм

Ілюстрація. Фото: патрульної поліції

Сьогодні, 21 листопада, близько 2-ї години ночі, патрульний екіпаж виявив автомобіль Bogdan, який рухався вулицею Яновського у Кропивницькому з порушенням правил ПДР. Законну вимогу інспекторів зупинити автівку водій проігнорував, натомість збільшив швидкість та почав тікати. Розпочалося переслідування. У результаті його затримали в районі Балашівки. Рівень алкоголю у його крові перевищував норму в 4 рази.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

Водій мчав центральними вулицями міста на шаленій швидкості, наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, тим самим створював на дорозі аварійні ситуації. Кермувальник не реагував ні на звукові, ні світлові, ні на голосові сигнали з вимогами зупинитися.

По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. В районі Балашівки автомобіль порушника заблокували та зупинили.

Зрозумівши, що уникнути спілкування з інспекторами не вдасться, водій та пасажир вибігли із салону автомобіля та почали тікати чагарниками.

21–річного водія наздогнали одразу, пасажир здійснив спробу втекти від патрульних через металевий паркан, що знаходився поруч. Втім спроба виявилася невдалою – чоловік лише порізав руки об гостру кромку паркану та попросив у патрульних медичної допомоги. На місце події інспектори викликали швидку – лікарі надали чоловікові фахову медичну допомогу на місці.

Під час перевірки документів, виявилося, що у водія відсутнє водійське посвідчення. До того ж, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Освідування на стан сп’яніння в медичному закладі це підтвердило. Результат – 0,79 проміле алкоголю в крові, що в 4 рази перевищує допустиму норму.

Відносно кермувальника були складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання законних вимог патрульних про зупинку т.з.) КУпАП, ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким т. з. або не пред’явила їх для перевірки), а також 4 постанови за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП.

Автомобіль передали тверезому товаришу водія.

Нічне переслідування нетверезого водія центральними вулицями …

Нічне переслідування нетверезого водія центральними вулицями міста завершилося складанням на нього 7 адміністративних матеріалів.Сьогодні, 21 листопада, близько 2-ї години ночі, патрульний екіпаж виявив автомобіль Bogdan, який рухався вулицею Яновського з порушенням правил ПДР.Законну вимогу інспекторів зупинити свій транспортний засіб водій проігнорував, натомість збільшив швидкість та почав тікати.В подальшому кермувальник не реагував ні на звукові, ні світлові, ні на голосові сигнали з вимогами зупинитися. Розпочалося переслідування.Водій мчав центральними вулицями міста на шаленій швидкості, наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, тим самим створював на дорозі аварійні ситуації.По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. В районі Балашівки автомобіль порушника заблокували та зупинили.Зрозумівши, що уникнути спілкування з інспекторами не вдасться, водій та пасажир вибігли із салону автомобіля та почали тікати чагарниками.21–річного водія наздогнали одразу, пасажир здійснив спробу втекти від патрульних через металевий паркан, що знаходився поруч. Втім спроба виявилася невдалою – чоловік лише порізав руки об гостру кромку паркану та попросив у патрульних медичної допомоги. На місце події інспектори викликали швидку – лікарі надали чоловікові фахову медичну допомогу на місці.Під час перевірки документів, виявилося, що у водія відсутнє водійське посвідчення. До того ж, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Освідування на стан сп’яніння в медичному закладі це підтвердило. Результат – 0,79 проміле алкоголю в крові, що в 4 рази перевищує допустиму норму.Відносно кермувальника були складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання законних вимог патрульних про зупинку т.з.) КУпАП, ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким т. з. або не пред’явила їх для перевірки), а також 4 постанови за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП.Автомобіль передали тверезому товаришу водія.

Опубліковано Патрульна поліція Кропивницького 21 листопад 2017 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар