За дозвіл на чистку лісу керівник РДА на Кіровоградщині нібито вимагав 5 тис. грн (ОНОВЛЕНО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На вимаганні неправомірної вигоди викрито керівника однієї із райдержадміністрацій на Кіровоградщині. Він вимагав та отримав 5 тис. грн за видачу дозволу на проведення санітарної чистки лісосмуг за межами населених пунктів. 

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Прокуратурою Кіровоградської області спільно з управлінням захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчих працівників Головного управління Національної поліції в області на вимаганні та отриманні 5 тис. грн неправомірної вигоди викрито одного з керівників райдержадміністрації.

За інформацією власних джерел Центральноукраїнського антикорупційного офісу, затримали голову Бобринецької РДА Сергія Шевченка.

“Кошти він вимагав та отримав за видачу дозволу на проведення санітарної чистки лісосмуг за межами населених пунктів. Посадовця затримано сьогодні, 15 листопада 2017 року, у службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди”, – повідомляє прес-служба прокуратури.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди поєднане з її вимаганням) Кримінального кодексу України.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення всіх обставин злочину. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру та обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру лікарю-наркологу, який намагався продати 11 полісменам безкоштовні довідки. Зараз йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

А в одному із сіл Кіровоградського району прокуратура виявила, що під час капітального ремонту будинку культури, службовці обманом заволоділи 204 тис. грн бюджетних коштів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар