За образу співмешканки жителя Кіровоградщини “виховували” смертельними побоями

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 13 листопада, вночі двоє жителів Добровеличківського району під час вживання алкоголю вирішили зайнятися «вихованням» 53-річного односельця, з яким мали давні неприязні відносини. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці. За інформацією, чоловік нібито ображав свою співмешканку.

Як повідомили Першій електронній у секторі комунікації поліції Кіровоградської області працівники поліції встановили особи зловмисників, які до смерті побили жителя області. Ними виявилися двоє мешканців Добровеличківського району, 17 та 22 років. За попередніми даними, знайомі вирішили провчити чоловіка, який ображав свою співмешканку.

«Поліцейські встановили, що 13 листопада вночі двоє жителів населеного пункту під час розпиття алкоголю вирішили зайнятися «вихованням» 53-річного односельця, з яким мали давні неприязні відносини.

Прийшли до домоволодіння чоловіка та проникли у помешкання, де господар знаходився у нетверезому стані. «Гості» почали бити його кулаками та ногами в різні частини тіла. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

У даний час одного зі зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 

Нагадаємо, під час спільного застілля між двома жителями міста Світловодськ, які тимчасово жили разом, виникла сварка. Молодший з них завдав старшому смертельного удару ножем у шию. За вчинене чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар