У центрі Кропивницького пограбували ювелірку

Учора, 11 листопада, у Кропивницькому поліція охорони затримала на «гарячому» чоловіка, який після спрацювання сигналізації в ювелірному магазині вистрибнув із вікна та намагався втекти.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Зловмисник, вистрибнувши з вікна приміщення, намагався втекти з місця скоєння злочину, але поліцейські завадили цьому. Нині правоохоронці перевіряють на можливу причетність до кримінального правопорушення ще кількох осіб.

Близько третьої години ночі наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з ювелірного магазину, розташованого у центрі міста Кропивницького.

Негайно виїхавши за адресою, поліцейські здійснили відпрацювання прилеглої території та приміщення. При обстеженні помітили, як через розбите скло вікна вистрибнув невідомий чоловік та кинувся втікати.

Вживши заходи щодо припинення правопорушення, правоохоронці наздогнали зловмисника саме тоді, коли він підбіг до трьох чоловіків, які стояли неподалік магазину. Наряд поліції охорони затримав злодія та інших громадян, які, як з’ясувалося у подальшому, були знайомі між собою.

Читайте також: На Кіровоградщині під час спроби пограбувати ювелірку озброєні зловмисники поранили охоронця

Під час проведення поверхневого огляду у кишенях одягу правопорушника поліцейські виявили ювелірні вироби з білого металу, із цінниками магазину, звідки втікав чоловік.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника власника магазину. Зловмисником виявився місцевий 38-річний житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та незаконний обіг наркотиків. Причетність інших молодиків до даного злочину перевіряється.

У даний час кропивничанину інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Перевірка за цим фактом триває, встановлюється розмір нанесених збитків.

Нагадаємо, озброєні зловмисники, які раніше пограбували ювелірний магазин у Кривому Розі, також пограбували два ювелірні магазини на Кіровоградщині. Вони вчинили напад за такою ж схемою на два магазина прикрас в Олександрії та Знам’янці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар