Нетверезий кропивничанин на Audi врізався у стовп, а потім зняв із автівки номера і втік

Учора увечері, 8 листопада, близько 22:30 на перехресті вулиць Вокзальної та Віктора Чміленка нетверезий водій Audi не впорався із керуванням і врізався в електроопору. Після аварії чоловік зняв номера з автомобіля і втік з місця пригоди.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

Зі слів очевидця події, який викликав патрульних, відразу після ДТП із автомобіля вийшов чоловік, який керував авто, та дівчина-пасажир. Чоловік відразу взявся знімати державні номерні знаки автомобіля. Після чого вони вдвох залишили місце події й попрямували вулицею Чміленка у напрямку центральної частини міста. Номерні знаки автомобіля чоловік забрав із собою. Проте поліцейським вдалося досить швидко їх виявити за декілька кварталів від місця пригоди.

Під час спілкування із громадянами патрульні помітили у них ознаки алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння. Водій погодився пройти обстеження у обласному наркологічному диспансері. Результат огляду – позитивний, у крові водія було 1,47 проміле алкоголю, що в 7 раз перевищує допустиму норму.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Завдяки тому, що у транспортному засобі спрацювали подушки безпеки, ні водій, ні пасажир фізичних ушкоджень не отримали.

Поліцейські склали щодо водія адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Також патрульні оформили адміністративні матеріали згідно статті 130 КУпАП (передбачає відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Автомобіль тимчасово евакуювали на спеціальний майданчик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар