Кропивничанин відзначив своє 19-річчя стріляниною по автівках у центрі міста

Своєрідно відзначив свій день народження 19-річний кропивничанин. Тепер цей день хлопець запам’ятає надовго. Поліцейські затримали хлопця після того, як він влаштував стрілянину по автівкам на вулиці Великій Перспективній.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Патрульної поліції Кропивницького.
Учора, 6 жовтня, близько 22-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про стрілянину на вулиці Великій Перспективній.

Заявник розповів, що невідомий громадянин декілька разів вистрелив по його автомобілю із пневматичної зброї, коли той проїжджав центральною частиною міста. Одна з куль потрапила в руку 24-річного водія.

«Я зупинив автомобіль та побачив, що молоді люди, причетні до пострілів, пішли у напрямку вулиці Шевченка. Не вагаючись – одразу зателефонував 102», – розповідає потерпілий.

Патрульні миттю прибули за вказаною адресою, де на них вже чекав заявник. На одній із зупинок, на вулиці Шевченка, охоронці порядку помітили троє чоловіків та одну дівчину. Заявник вказав на одного із громадян, який здійснював постріли по його автомобілю. Ним виявився 19-річний мешканець обласного центру.

Хлопець, на якого вказав заявник, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час поверхневої перевірки, інспектори виявили у даного громадянина предмет, схожий на пневматичну зброю. Особу затримали.

Чоловік зізнався патрульним, що цього дня він святкував свій день народження, а коли компанії стало сумно, той вирішив розважити друзів «стрільбою по живим мішеням».

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. На затриманого склали адміністративний матеріал за ч.1 ст. 178 (Поява в громадському місті у нетверезому стані, що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП.

Винуватця події та його друзів, які стали свідками правопорушення, доправили до міського відділу поліції для з’ясування всіх обставин події.

Попередньо чоловіку загрожує відповідальність за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар