За невчасні декларації трьох знам’янських депутатів оштрафували на 850 грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© texty.org.ua

За участі Знам’янської місцевої прокуратури суд визнав винним трьох депутатів селищної ради м. Знам’янки та Знам’янського району у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією. Штраф складає 850 грн. 

Інформує Перша електронна з посиланням на прес-службу прокуратури Кіровоградської області.

“Встановлено, що депутати без поважних причин несвоєчасно (до 30.04.2017) подали електронну декларацію про доходи за 2016 рік. Так, е-декларації чиновників розміщено на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції 3 травня, 11 червня та 27 липня 2017 року. За порушення ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, суд призначив корупціонерам штраф у розмірі 850 грн. Окрім цієї суми депутати мають сплатити до бюджету по 320 грн судового збору”, – повідомляє прокуратура.

Нагадаємо, із 15 серпня чиновники Кіровоградщини мають у обов’язковому порядку декларувати свої доходи у електронній формі. Також Національним агенством запобігання корупції було розроблено своєрідний “тренажер” для заповнення декларації, який доступний за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар