У Новомиргороді чоловік зґвалтував трирічну дівчинку

Ілюстрація: obozrevatel.com

Учора, 1 жовтня, о 19.00, у місті Новомиргород Кіровоградської області на території домогосподарства невідомий чоловік зґвалтував трирічну доньку господарки. Дівчинку госпіталізовано, судмедексперт підтвердив факт зґвалтування.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, повідомляє Перша електронна.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.152 КК України (зґвалтування). Проводяться заходи щодо встановлення і затримання особи, що скоїла цей злочин.

Нагадаємо, в Олександрійському районі Кіровоградської області молодик зґвалтував 16-річну дівчину. Згодом чоловіка затримала місцева прокуратура. Санкція інкримінованої статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі.

Також 12 серпня, у Києві, пoблизу станції метрo “Славутич” наряд пoліції охoрони затримав двох чолoвіків із Кіровоградщини, які підoзрюються в зґвалтуваннi дiвчини. Пoліцейські затримали підoзрюваних через 30 хвилин пiсля скoєння злочину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар